A kocsmában mondták meg, hol vegyek új TV-t

Mondhat bárki bármit, néha elmenni egy jó sörözőbe a haverokkal nem csak egyetemistáknak való huncutság. Mindannyiunknak van családja, mégis igyekszünk egymásra időt szánni, és 2-3 hetente összeülünk a haverokkal, hogy dumáljunk egy jót egy habos, csapolt sör mellett.

Legutóbb TV vásárláson törtem a fejem, ugyanis a régi vacakolt. Mivel most tényleg szuper darabot akartam vásárolni, úgy döntöttem, megkérdezem a zseni barátaim, hogy majd ők adják meg a tökéletes ötletet.
Sokszor ugyan elpoénkodják az ilyesmit és hülyeségeket beszélnek, de most tényleg kaptam egy jó tippet. Zoli mondta, hogy ők a bestmarkt.hu-ról rendelték, és nagyon elégedettek vele.

Másnap, amikor már elmúlt a sör mámoros hatása, és végre be tudtam írni a keresőbe tévesztés nélkül a bestmarkt.hu webcímet, elkezdtem nézelődni az oldalon.
A televíziók végeláthatatlan listájában mindenki találhat magának valót: az egyszerűtől a legmodernebbig, az olcsótól a drágáig minden megtalálható az oldalukon.

Én az oldal keresési funkcióira bíztam a listázást, hogy ne töltsek órákat tetszetős, ámde számomra nem megfelelő darabok nézegetésével.
Beállítottam a maximális árat, valamint azt, hogy mekkora képátmérőjű TV-t akarok magamnak.
A szűkített keresés ellenére is rengeteg lehetőséggel találtam szemben magam. Végül a kedvenc márkám elérhető darabjait vettem górcső alá tüzetesebben.
A döntésemben nagy segítség volt a vásárlók által adott értékelés. Mivel itt igazi vásárlók őszinte véleményét lehet olvasni, úgy éreztem, hogyha ennyi ember vélekedik pozitívan erről a termékről, akkor nekem is be kell, hogy váljon.

Mielőtt a kosárba tettem volna a véglegesen kiválasztott TV-t, észrevettem, hogy lehet hozzá extra garanciát vásárolni. Mivel nem akartam újra átélni a hamar tönkremenő televízió élményét és az ezzel kapcsolatos kiadásokat, nem gondolkoztam sokat rajta, hogy vásárolok plusz 3 év garanciát a készülékre.

Kellemes csalódás volt, hogy itt nem kötelező regisztrálni a vásárláshoz. Tudom, hogy sok előnye van, ha valaki regisztrált vásárló egy adott helyen, de én mindig elfelejtem a jelszavakat, amiket a különböző oldalakhoz adok meg, így ez nekem csak egy idegesítő plusz lépés ahelyett, hogy előnyt hozna.

Utánvétes házhoz szállítás mellett döntöttem, és csupán néhány napot kellett várnom arra, hogy a szuper, új televízió megérkezzen.
A várakozás nem volt hiábavaló, le voltam nyűgözve az új tévétől. Sokkal szebb volt a képernyő, mint az előzőnél.

A bestmarkt.hu-n lebonyolított TV vásárlás végül inkább áldás lett, mint átok. Azóta sokkal többször ülünk le a családdal filmet nézni, sőt, legutóbb a haverokkal sem a sörözőben ejtettük meg a találkozónkat, hanem nálam teszteltük az új tévét Lali videójátékával.

TV vásárlás