A söröknek köszönhető legénybúcsú

Tegnap este a barátaimmal beültünk a kedvenc kocsmánkba. Megünnepeltük, hogy Dávid, a baráti társaságunk egyik oszlopos tagja végre rászánta magát, és megkérte a barátnője kezét. A középiskola eleje óta együtt vannak, szóval a lánykérésnek már éppen itt volt az ideje. Ennek ellenére persze egész este mentek a jól bevált viccek a házas élet árnyoldalairól. A sörök könnyen csúsztak, a jó hangulat garantált volt.

Az este folyamán természetesen feljött a legénybúcsú témája is, amit mindannyian elengedhetetlennek éreztünk. Dávid viszont vonakodott, fölösleges felhajtásnak érezte. Az erőltetésünk hatására végül rászánta magát, azzal a kikötéssel, hogy ott lesz, ahol ő szeretné, gagyi meglepetések nélkül. Dávid nem a nagy kalandok embere, így jól tudtuk, hogy a jól megszokott kocsmánkban akarja majd tartani a legénybúcsúját is. A sörök azonban jó hatással voltak rá.

A mi kis vőlegényünk elég visszafogott, nyugis fickó, egészen addig, amíg nem kezd el inni. Az alkohol bőbeszédűvé, bevállalóssá teszi, mint a legtöbb embert úgy általában. Tegnap este is ez történt. Körülbelül a negyedik sör után bejelentette, hogy ő bizony nem fog ebben a kocsmában legénybúcsút tartani. Felment az internetre és néhány perc után küldte is a https://balatonpro.hu/legenybucsu/ linket üzenetben. Az oldal mindannyiunknak nagyon tetszett, így leszögeztük, hogy nagyszabású legénybúcsút szervezünk Dávidnak, a Balatonon fogunk vitorlázni, bulizni.

Reggel már csak homályos képekre emlékeztem az este történtekből. Emiatt ismét megnyitottam a https://balatonpro.hu/legenybucsu/ weboldalt. Rájöttem, hogy Dávidnak részegen szuper ötletei vannak. Ma felhívtam telefonon, és meglepő módon nem kezdett el kihátrálni a legénybúcsúból. Neki is megjött a kedve a bulihoz, így nyárra már biztos van egy jó programunk.