A törzshelyünk rejtélyes bugyrai

Imádom a kollégáimat, magabiztosan állíthatom, hogy nekem ők a legjobb barátaim, teljesen össze vagyunk nőve. Rengeteget találkozunk munkán kívül, és van egy kedvenc törzshelyünk is, ahol már a tulajjal is igen jóban vagyunk, gyakran velünk is iszik. 

Történt tavaly szeptemberben, hogy különleges megtiszteltetésben volt részünk, amikor az egész helyet lefoglaltuk magunknak egy szülinapi esemény alkalmából. Annyira jól töltöttük az időt, hogy egy ponton kedves barátunk, a tulaj azt mondta, megmutatja nekünk a raktárat, ha megígérjük, hogy minden sértetlen és érintetlen marad.

Mondanom sem kell, hogy mindannyian éltünk a lehetőséggel, elvégre nem minden nap van az embernek lehetősége egy kocsba raktárába benézni, még ha azzal a keserűséggel is, hogy csak nézhetünk, de nem nyúlhatunk semmihez.

Szürreális élmény volt belépni a raktárba és végignézni a hosszú sorokban, polcrendszereken elhelyezkedő legkülönfélébb italokat, és rájöttem, mennyire nehéz is lehet ilyesmit tárolni, hiszen mégiscsak törékeny dolgokról van szó, és bármelyik pillanatban borulhat valami.

Mint megtudtam az egyik legfontosabb az italok tárolásánál a polcok strapabírása, hogy elbírja a rekeszekben sorakozó italok súlyát, valamint hogy könnyen hozzáférhető és áttekinthető legyen az italos üvegek mozdításához, pakolásához.

Törzshelyünk tulaja raklapos polcrendszer kialakítását végeztette el a raktárban (STATIKUS POLCRENDSZER | RackingLog polcrendszer), mert ez műanyag és fém tárolóeszközöket is biztonsággal elbír, ezen felül pedig nagyon mobilis, azaz könnyen alakítható.

Nagyon jó élmény volt, szinte olyan mint valami tanulmányi kirándulás, azóta már minden alkalommal más szemmel tekintek a helyre valahányszor belépek oda. Úgy érzem magam, mint egy bevatott, aki ismeri az éjszaka rejtélyeit.