Barátnők segítettek babakocsit választani

Amióta friss szülők vagyunk a férjemmel, azóta rájöttem, hogy egy babának rengeteg dologra van szüksége. Minél nagyobb lesz, annál többre. Például az egyik első dolog, amit meg kell venni, az a babakocsi. Ahogy a gyerek már kicsit nagyobb, valahogy meg kell oldani a szállítását, és azt persze nem lehet máshogy, mint babakocsiban.

A múltkor éppen a kocsmában ültünk a barátnőimmel, és erről beszélgettünk. Többeknek már van saját gyereke, így tudtak tanácsokat adni azzal kapcsolatban, hogy milyen kocsit érdemes venni. Ezért szeretek néha lemenni a kocsmába, mert jó tippeket hall az ember a többiektől. Össze is szedtem minden infót azzal kapcsolatban, milyen babakocsik vannak.

A babakocsi nagyon drága vásár is lehet, és nagyon sok modell van, nem meglepő, hogy az egyik dolog, ami gondot okoz az új szülők számára. A jó hír az, hogy bármely tanúsítással rendelkező babakocsi megteheti. Rossz hír, hogy ha valaki rossz típust vesz, ami nem praktikus, akkor egynél többet fog vásárolni, mivel az igények megváltoznak, és az első babakocsi elhasználódik. De kaptam a barátoktól néhány alapvető tudnivalót az induláshoz, hogy tudjam, hogy mire figyeljek majd.

A babakocsi név gyakran arra utal, amikor a baba szembe néz veled. De azokat a régimódi kocsikat is jelenti (nagy kerekek, díszes, amelyekben a csecsemők lefeküdnek. Az “utazási rendszer” egy babakocsi, amelyhez bepattanó autó ülés tartozik. A csecsemő ülhet az autós ülésben és a babakocsi ülésén, ha idősebb. A sport babakocsik sportos háromkerekűek, amelyekkel futhattok, bár most vannak olyan háromkerekű babakocsik, amelyek nem a kocogásra, hanem csak sétára szolgálnak. Végül, az ernyős babakocsi egy kicsi, könnyű babakocsi, amely többé-kevésbé egy szövet ülés, amely a kereten van, 6 hónapos vagy annál idősebb csecsemők számára alkalmas.

Az ember költsön annyi pénzt vagy olyan keveset a kocsira, amennyit csak akar, meg amennyi rendelkezésre áll erre a célra. Állítsa be a költségvetést, mielőtt elkezdi a válogatást, ez egyszerű módja a babakocsi választásának szűkítésére.

Kezdjed az újszülöttnek megfelelő babakocsival. Ez azt jelenti, hogy a baba feküdni tud benne. Szeretjük a régimódi babakocsikat, de mivel drágák, nehezek és csak a három hónapos korig biztonságosak, nem ajánlják őket. Jobb alternatíva az egyes európai vállalatok által eladott kocsirendszerek, amelyekbe külön-külön vásárolsz egy kosarat, amely az első három hónapban rápattintható a babakocsi keretére, majd ezt követően használja a babakocsi ülését. De ők is elég drágák.

A legpraktikusabb megoldás egy szokásos babakocsi, amelynek ülése hátrahajlik, így majd függőleges helyzetben is használhatjuk, ahogy a baba növekszik. először megnézheted akár a neten is, hogy mi áll a te ártartományodban, de végül el kell menni egy üzletbe, hogy teszteljed a kocsit, hogy valóban megfelel-e az igényeknek. Fontoljad meg, hogy szükség lehet-e sport babakocsira és / vagy ernyős babakocsira is. Ha a baba fel tud már ülni, ebben az esetben nem akarjuk eltúlozni ezt az első vásárlást, mert később úgyis majd le kell cserélni.

Meg kell azt is nézni, hogy elég magas a kormány. A leginkább bosszantó az, ha a fogantyút túl alacsonyan van, vagy olyan rövid, hogy az ember folyton rúgja a babakocsi hátsó részét. Keress olyan fogantyúkat, amelyek megfelelnek a magasságodnak és a járásodnak.

Hol fogja elhelyezni a pelenkazsákot és az élelmiszereket? Ritkán fordul elő az, hogy az ember csak sétálgat, és nem hord magával semmit, nem is vásárol. Dolgokat intéz, vagy meglátogatja a barátait délután, és ehhez bizony több dolog is kellhet. Fontos egy kosár az ülés alatt, és hiányzik néhány babakocsinál, ami nem túl praktikus. Kevésbé fontosak, de természetesen jók a pohártartók és a kormányon található tárolóhelyek. Tartsa a vizet, a cumit a babának és más dolgokat könnyen elérhető helyen. Még kevésbé fontosak az oldalsó zsebek, mert az ember könnyen vásárolhat egy tárolótáskát a babakocsi hátuljára. De ne feledd, hogy ha túl sok minden lóg a babakocsin, akkor az hátrafordulhat.

Könnyen hajtogatható a kocsi, és könnyen össze lehet csukni? Lehet, hogy néhány család soha nem csukja össze a babakocsiját. De a legtöbb szülőnek össze kell hajtania őket, hogy beférjenek a kocsiba, ha nem a házba. Ha a babakocsit a földre kell birkózni, az nem könnyű összecsukás. Ha a babakocsi nem reteszelődik, de ehelyett a legkisebb mozdulatra szétnyílik, az sem jó. És néha túl nehéz megjegyezni, hogy mely gombokat, reteszeket és egyebeket használtuk az egyes modellek hajtogatásához. Teszteljél vásárlás előtt, és válassz egyet, amelynek egyszerű az összecsukása.

Az is fontos kérdés, hogy tudod irányítani? Nem is olyan könnyű az óriási babakocsit tolni a boltok folyosóin. Néhányan alig tudtak bejutni az üzlet ajtajain. Mindig próbálj tolni egy babakocsi, még mielőtt megveszed. Fordulhat-e sarkokba? Manőverezni lehet vele szűk helyeken? 180 fokban körül kell forognia. Könnyen megy? Mert ha nem, akkor meg kell gondolni egy másik modellt.

Mennyit nyom? Minél könnyebb a babakocsi, annál könnyebb tolni, utazni vele, autóba csomagolni, lépcsőn felvinni és így tovább. Most vannak szuperkönnyűek is, de általában az ernyős babakocsik idősebb csecsemőknek való. Az újszülött babakocsi tömege több általában. Néhány új szülő attól tart, hogy ha a babakocsit könnyűnek érzik, akkor ez azt jelenti, hogy nem olyan jó, és nehézségekbe ütközhetnek vele majd. Ez nem feltétlenül igaz, a súly nem azonos a minőséggel.

Lehet-e az autósülést szállítani? Az utazási rendszerek annyira népszerűvé váltak, hogy ma már sok babakocsi fér az autókra is. Ez nagyon jó, mert nagyszerű kiemelni egy alvó csecsemőt az autóból, és berakni a babakocsiba. Ha tudod, hogy bizonyos gyártótól szeretnél autósülést, érdemes megnézni az utazási rendszereket. Lehet, hogy a babakocsi és autóülés kombó olcsóbb lesz, mint a különálló darabok összege. Egy másik lehetőség az autó üléskerete.

Megvannak a kívánt funkciók? Ha a gyermeked már elég idős, jó, ha a babakocsi elülső oldalán lévő rúd kinyílik és becsukódik, hogy egyedül tudjon kimászni. Minden jó babakocsinak reteszelőkerekei vannak, és mindegyiknek van hevederszíja, de az ötpontos hevedereket a legbiztonságosabbnak tekintik. Keress eltávolítható üléspárnát az egyszerű tisztításhoz és mosáshoz.

Rengeteg szülőt ismerünk, akik mindezek ellenére még mindig ha vásárolnak, akkor a márkanév, szín vagy valamilyen más felületes ok alapján teszik, például a babakocsi elnevezése. A kocsi kiválasztásának jobb módja az, ha jó ajánlást kap az ember egy megbízható barátjától, akinek hasonló életmódja van, és már tesztelte is ezt a kocsit.

Speciális babakocsik is vannak, és ebből is van több fajta. Például a sport babakocsik. Először is, csak akkor ajánlják őket, ha ténylegesen kocogni fog valaki velük vagy kikapcsolódásként gyakran sétálsz egyet. Remekül néznek ki, de nagyok, nehezek, nehezen forgathatók és gyakran nem hajtogathatók. Az egyetlen ok, amiért szüksége lehet rá valakinek, az a kocogásra, az, ha a nyomvonalakon vagy egyenetlen terepen vezeti a babáját valaki. Mivel nagy kerekeik vannak, a kocogók sima utazást biztosítanak a göröngyökön is.

Ernyős babakocsi a másik típus, ami olcsóbb lehet, és ez remek. Még mindig keresse meg a tanúsítást, ami azt jelenti, hogy a babakocsi stabilitását is többek között tesztelték. Dupla babakocsik is vannak, ha valakinek ikrei vannak, és ilyenkor a kettő ülés használata kötelező. Ha idősebb gyermeked van, előfordulhat, hogy nem használsz kettőt olyan gyakran, mint gondolnád. Nagyok és kínosak, és gyakran könnyebb külön tolni a gyerekeket. Kettős babakocsi vásárlásakor a side-by-side modellek nem túl nehezek, és vannak olyan ülések, amelyek teljesen lehajthatók az újszülöttek számára. A megfordítható ülések nagyobb méretűek, de gyakran beférhetnek az autósülésekre is, és ez egy jó tulajdonság.

Ennyi információval már igazán nem olyan nehéz kiválasztani az a modellt, ami a legjobb lesz a mi családunknak. De még persze szét kell néznem a neten, hogy megtaláljam azt a boltot, ahol meg tudom majd venni a kocsit. így találtam rá az Ajándék varázsló oldalra, ahol további információk vannak még a kocsikról és a típusaikról. És egy másik előnye az oldalnak, hogy itt több bolt ajánlatait is meg lehet nézni, és így könnyebb megtalálni a legjobb vásárt. Itt ezen a linken mindent meg is találsz: https://ajandek.varazslo.hu/blog/item/babakocsi-valasztas-egyszeruen-es-okosan

Ezért szeretek összejönni a kocsmában a barátokkal, mert ilyenkor nem csak egy jót beszélgetünk, hanem hasznos dolgokat is megtudok.