Egy kocsmázós este után fűtésszerelőre volt szükségem

Néha az embernek határozottan igénye van egy kis társasági életre, még ha elfoglalt is. Én a barátaimmal a szokásos törzshelyünkön szoktam találkozni, a rendszeres havi összejövetelünkön. Ilyenkor egy kicsit elfelejtjük a mindennapokat, elmesélünk egymásnak olyasmit is, amiről egyébként nem számoltunk be, és hasonlók. Nem arra kell gondolni, hogy lealjasodunk, és négykézláb megyünk haza, de azért igyekszünk jól érezni magunkat. A legutóbbi ilyen szeánsz után azonban kellemetlen meglepetés ért odahaza: lényegesen hidegebb volt a lakás a vártnál, és az egyik radiátor alatt szép kis tócsa gyűlt össze. Na, gondoltam, ennek a fele se tréfa, itt bizony sürgősen egy fűtésszerelőre lesz szükség. Igen ám, de hol találok valaki olyat, aki hamar ki tud jönni, de legalább is azelőtt, hogy én itt megfagynék? Neki is álltam kutatni gőzerővel, és végül nagy szerencsémre rátaláltam a vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles oldalára, akik a leggyorsabb és legmegbízhatóbb szakembereknek bizonyultak.

Sajnos a legtöbbünknek van már rossz tapasztalata a különböző szerelőkkel, mesterekkel, akik hetet-havat összehordanak, váltig állítják, ígérve ígérik, hogy adott napon, abban az órában ott lesznek, aztán soha többé nem hallasz felőlük. Bevallom, bennem is volt némi bizonytalanság emiatt, és éppen ezért fogadtam meg, hogy csak olyat bízok meg a munkával, aki elég meggyőző, és megfelelő információval látja el az érdeklődőket. A vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles oldal ebből a szempontból kiváló példa, ugyanis nem csak annyit találni rajta, hogy ezen- és ezen az elérhetőségen hívjál, hanem szépen, módszeresen el van magyarázva egy csomó minden tisztán, érthetően. Ez, hogy úgy mondjam, unikum a hasonló oldalakon.

Mivel a vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles szakemberei ennyire befogadhatóan és a laikusok számára is érthetően beavat egy csomó olyan dologba, illetve tisztáz olyan kérdéseket, amikkel kapcsolatban én is tévedésen éltem, így egyértelmű volt, hogy őket keresem meg. Az oldalukon azt olvastam, hogy 0-24-ben elérhető az ügyfélszolgálatuk, úgyhogy reggel már csörögtem is nekik. Megbeszéltem a kollégával, hogy mi a baj, hova kéne jönni Budapesten belül, illetve mire számítsak. Igazából nem mondanám vészhelyzetnek a dolgot, mert van két olajradiátorom, azokkal kihúzom egy darabig, de abban egyeztünk meg, hogy amint lehet, érkezzenek. Nem is kellett túl sokat várnom, másnapra mondtak időpontot, amikor várjam a szerelőket.

Így is lett, a megbeszélt órában csörgött a telefonom, és a szakemberek jelezték, hogy megjöttek. Felengedtem őket, kipakoltak, megnézték, hogy mi lehet a baj, és nem sokkal később már neki is álltak. Sejtettem a vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles oldal alapján, hogy professzionálisak, de arra nem is számítottam, hogy már pár órán belül végeznek, és vissza is lehet kapcsolni a fűtést. Mint kiderült, az egyik cső adta meg magát, ott kellett egy szakaszt kicserélni. De nagyon hatékonyan és szakszerűen dolgoztak, és ráadásul a kelleténél nagyobb koszt sem hagytak maguk után. Szóval kifizettem a fűtésszerelésért a díjat, és le is volt tudva minden.

Bevallom, amikor észrevettem a hibát, azt hittem, hogy ennél sokkal nagyobb a baj. De mint kiderült, nem is volt olyan vészes, és hála a vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles gyorsan kiérkező szakembereinek, nem sokkal később már minden olyan volt, mint régen. Szóval bárki kerüljön is hasonló helyzetbe, csak ajánlani tudom ezt a remek oldalt, nekem rengeteget segítettek. És legalább lesz mit mesélnem a következő összejövetelen is.