Kocsmázásból így lett toner vásárlás

Bár ahogy egyre inkább öregszem, már nem járok olyan gyakran kocsmába a barátokkal, de azért hazudnék, ha azt mondanám, hogy nagyon ritka az ilyen. Én szeretem azt a nyüzsgést, ami péntek-szombat esténként van, mind a kocsmákban, mind pedig a városban. De ezalatt persze nem az atomrészeg emberekre gondolok.

Szeretem az ilyen alkalmakat, mert ilyenkor mindenki nyelve megered, és ennek köszönhető, hogy rátaláltam a nyomtatoalkatresz.hu weboldalára. Az egyik barátom mesélte, hogy ő innen rendelt magának tonert, ingyenes kiszállítással, amire azért felkaptam a fejem. Később fel is kerestem én is a weboldalt, mivel óriási szükségem volt egy tonerre nekem is, a Toner | Ingyenes Kiszállítás szavakat használva, ez maradt meg.

Már elsőre is szimpatikus volt ez a webshop, mert nem kellett nagyon keresgélni rajta, az ember nem tud elveszni a számtalanféle termék között. Minden gondosan listázva van: először ki kell választani a nyomtatónak a márkáját, majd pedig azon belül azt, hogy milyen típushoz is keresünk alkatrészt.

De még mielőtt elkezdtem volna nézelődni, kicsit olvasgattam az oldalt, és megtudtam, hogy nemcsak eredeti tonereket lehet venni, hanem utángyártottakat is, amik persze valamivel olcsóbbak. Mivel én leginkább csak dokumentumokat nyomtatok, így ennek nagyon megörültem. Ki is választottam ezután azt, amire szükségem volt. A mennyiségi akciónak és az ingyenes kiszállításnak köszönhetően kettőt is rendeltem, amitől csak még jobb kedvem lett.

A rendelésem mellett egy csini zöld pipa volt, ami azt jelenti, hogy a munkanapokon, déli 12 óráig leadott rendelések 1-2 munkanapon belül kiszállításra kerülnek. És így is lett.

Kíváncsi vagyok, hogy a következő kocsmázásnál, mit fogok hallani.