Kocsmázással gyűjtöttem össze a motoros felszerelésre a pénzt

Na, persze nem fogyasztóként, hanem pultosként. Egy romkocsma kiszolgálójának szegődtem a nyárra, hogy végre összejöjjön annyi pénz, hogy tudjak venni magamnak motoros ruházatot.

Egyetemistaként nincs önálló keresetem, hiszen nappali tagozatos hallgató vagyok, így a hétköznapjaim nagy részét az iskolában töltöm. Így nem maradt más választásom, nyári diákmunkát kellett szereznem, hogy ezt a régi álmom megvalósíthassam.

Először kicsit féltem a pultos állástól, nem tudtam, hogy hogy fogom bírni az éjszakázást, a hangos vendégeket és a hajtást. Szerencsére egy nagyon jó romkocsmában dolgoztam együtt remek emberekkel. Ugyan csak nyári meló volt, de a munkatársaim közül jó párral tartom a kapcsolatot, a mai napig rendszeresen összeülünk dumálgatni. Tehát szerettem ezt a munkát, bár nem csinálnám ezt életem végéig, de tapasztalatnak nagyon hasznos volt.

Diákmunkához képest nagyon jól fizetett, ezért 2 hónap alatt összetudtam szedni annyi pénzt a már meglévőhöz, hogy meg tudjam venni azokat a dolgokat, amiket szerettem volna. Hozzá kell tenni, hogy ez a 2 hónap azért sok áldozattal és lemondással járt, mert csak heti 1 szabadnapom volt júniusban és júliusban. De megérte, mert így maradt a nyárból még egy hónapom, amit szinte csak motorozással, na meg persze a haverokkal töltöttem.

Persze amíg dolgoztam, már akkor is nézegettem, hogy honnan rendeljem meg a vadonatúj motoros felszerelésem. Rengeteg honlapot végignéztem, mire rátaláltam a számomra ideális motoros boltra, a Sixgearre. A honlapjuk már első ránézésre megtetszett, mert könnyen átlátható oldalról van szó. A kínálat is bőséges, minden megtalálható itt, amire egy motorosnak szüksége lehet.

Jó sok időt töltöttem a böngészéssel, az egész honlapot elejétől a végéig átnéztem. Megtudtam, hogy ez egy magyar vállalkozás, és nem csak online shopjuk van, hanem jó pár üzletük található szerte az országban. Továbbá nagyon tetszett, hogy van egy olyan fül az oldalon, ahol lehet írni a cégnek arról, hogy milyen javaslataid és észrevételeid vannak a ruhákkal kapcsolatban, ezzel is segítheted a munkájukat. Ugyanis ők tervezik és készítik a Sixgear cuccokat.

A bőség zavara miatt jó sok időbe tellett, mire mindenből kiválasztottam a nekem legjobban tetszőt. Úgy gondoltam, hogy mivel most van ré keretem, ezért mindenből bevásárolok. Rendeltem egy bukósisakot, csizmát, egy bőr overállt, egy vászonkabátot és nadrágot, motoros kesztyűt és egy esőruhát. Nem mondom, ez nem kis pénz, de kiváló minőségű termékekről van szó, és ehhez képest nagyon korrekt árat kérnek a dolgokért. Ráadásul nekem az is fontos volt, hogy egy magyar céget támogatok a vásárlásommal, nem pedig egy multiba ölöm a pénzem.

Én az interneten rendeltem, nem akartam időt fecsérelni a személyes vásárlásra. Minden hiba nélkül megérkezett, és nem is kellett sokat várni a dolgokra.

motoros ruházat
motoros ruházat

Amint megjött a rendelésem, már vettem is fel, és mentem motorozni. Minden hihetetlenül kényelmes, még a bőr overáll is, pedig attól tartottam egy kicsit, de mint kiderült, feleslegesen, hiszen ez is nagyon jól szellőzik. Semmi nem nyom sehol, pedig azt hittem, hogy eleinte még be kell járatnom ezeket a cuccokat, hogy megfelelően kellemes érzés legyen viselni.

Minden, amit vettem, jól megy a motorom színéhez is, ez is fontos szempont volt számomra. Minden passzolt méretben is, így szerencsére nem kellett semmit sem visszaküldenem. Nagyon megbízható boltnak tartom a Sixgeart.

Amikor először kipróbáltam mindent, csak kis kört mentem, így azért kicsit féltem, amikor élesben, hosszabb túrán teszteltem a dolgokat. Kellemesen csalódtam, mert amikor elmotoroztunk a haverjaimmal Budapestről Győrbe, akkor sem volt semmi probléma a cuccokkal, nagyon jól szerepeltek. Azóta is sokszor használtam mindegyik tartozékot, és nagyon elégedett vagyok. Ennél jobban nem is járhattam volna. Tökéletes minőségű termékeket kaptam a pénzemért, amik ráadásul nem csak biztonságot nyújtanak, hanem kényelmesek és jól is néznek ki.

Minden kezdő vagy már bejáratott motorosnak jó szívvel tudom ajánlani a Sixgeart, nem fognak csalódni benne.