Még egy kocsmai beszélgetésből is kikerekedhet valami

Spiccesen, és főleg részegen komoly dolgokról nem javallott beszélgetni, mert ilyenkor hajlamosak vagyunk a nagyotmondásokra, melyekből később aztán rendszerint úgysem lesz semmi.

Ebben van igazság, nem tagadom, de azért néha még ebben a tekintetben is lehetnek kivételek, ugyanis az én vállalkozásom tulajdonkép egy kocsmai beszélgetéssel indult, ahol sem a partnerem, sem én nem voltunk már szomjasak.

Végül aztán másnap, mikor már kijózanodtunk, pontosítottuk a beszélgetésünket, és már-már kezdett körvonalazódni a vállalkozásunk.

Úgy tűnik, hogy még egy kocsma is alkalmas helyszíne lehet valami igazán nagy dolog kezdetének, de persze a megvalósításhoz már nem árt józannak lenni.

A cégünkhöz már meg volt az ötlet, így a következő lépés értelemszerűen a cégalapítás volt. Na ez valami olyasmi volt, amit még soha egyikünk sem csinált, szóval teljesen ismeretlen vizeken hajóztunk.

Sok lehetőséget megfontoltunk, de aztán találtunk egy megoldást, ami egyértelműen kiemelkedett a többi közül: székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak.

Egy ilyen szolgáltatásnak a keretében nem csak a cégalapításhoz kapunk felbecsülhetetlen értékű segítséget, de még a székhellyel kapcsolatos problémáktól is megszabadulhatunk.

Mivel mi otthonról végezzük a munkánkat, emiatt normális esetben oda is kéne bejelenteni a vállalkozásunk székhelyét. Azonban ez meglehetősen bonyolult folyamat, amihez mindenféle engedélyre is szükség van, és még építményadót is fizetnünk kéne, ami egy olyan plusz költség, ami egyáltalán nem hiányzik nekünk.

Ezzel a szolgáltatással azonban szabadon dolgozhatunk bárhonnan, miközben a székhelyünk rendben és hivatalosan be van jelentve, anélkül, hogy egy drága irodát kéne bérelnünk.

Ha nem találunk rá erre a kiváló szolgáltatóra, akkor szinte biztos vagyok benne, hogy a cégünk csak jóval később, komoly nehézségek leküzdését követően tudott volna csak elindulni.

A székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak egy olyan lehetőséget jelent, amit érdemes megragadnia minden fiatal és induló vállalkozónak, mert ez egyébként sem egy egyszerű út, de így olyan előnyre lehet szert tenni már az indulásnál is, mely könnyedén a sikert jelentheti.

Ha Titeket is érdekel ez a lehetőség, akkor látogassatok el a szekhelyszolgaltatas24.hu weboldalára, ahol tájékozódhattok a további részletekről!