Sör, barátok, CO2 palack árak

Igyekszem rendszeresen összeülni a haverokkal egy jó kis beszélgetésre. Fontosnak tartom a személyes kommunikációt a virtuális világ térhódítása mellett, nem szeretek elszigetelődni. Általában egy kocsmába vagy valamilyen pubba ülünk be pár sör vagy más ital mellett beszélgetni. Ilyenkor fiúk, lányok vegyesen vagyunk, és tényleg bármi szóba jöhet, egyik haver például bedobta a CO2 palack árak témát. Egy kicsit húztuk a szánkat, mert azért vannak dolgok, amiket első hallásra nem tartunk érdekesnek. Aztán végül csak nem bántuk meg, hogy végighallgattuk.

Azzal kezdte, hogy múltkor már kifogyóban volt otthon a CO2, ami nekik hegesztéshez kellett. Az eddig megszokott ember, akitől rendelték, felhagyott a dologgal, és gyorsan kellett nekik valami megoldás. Fontos volt, hogy árakat is tudjanak előre, és amikor belebotlottak a Gázpalackfutár oldalába, akkor úgy érezték, nem is kell tovább keresgélniük. Mivel régóta palackos CO2-t használtak hegesztéskor, így azt nekik mondani sem kellett, hogy ugyanakkorát kell rendelniük, amekkora otthon is van, ez teljesen logikus volt nekik. Meg persze így az árakkal is könnyebben tudtak számolni.

Azt látták, hogy a Gázpalackfutár oldalán az árak bruttóban vannak feltüntetve. Az összeg pontosabban úgy van megadva, hogy a kiszállított bruttó ár mennyi Budapesten, de ennek már nem volt nehéz kiszámolni a nettóját. Több féle mód van a szükséges anyag pótlására, lehet töltetni vagy cseréltetni, az árak értelemszerűen a méretek függvényében változnak. Tetszett nekik, hogy fent vannak a weboldalon az árak, így nekik csak telefonon meg kellett rendelniük a megfelelő méretű CO2 palackot. A haver mondta, hogy akár visszahívást is kérhettek volna, igazából ezt akkor vették volna igénybe, ha nem tudják elérni őket.

Az CO2 palack árakat megfelelőnek találták, ráadásul a kiszállítással sem volt problémájuk. A megbeszélt időben érkezett meg a rendelésük, így semmi panaszuk nincsen a cégre. Bár nekünk ez csak egy sztori volt, de jó tudni, hogy ha valahol CO2 palackot keresünk, és fontos az is, hogy milyenek a CO2 palack árak, akkor a Gázpalackfutár oldalán biztosan ott lesznek az információk feketén, fehéren.