Új ruhák a kocsmában, avagy az egyetemisták dilemmái

olcsó női ruha webáruházHogy milyen az egyetemisták élete? Nem kertelek: spórolós, kocsmázós, vidám. Mi sem jobb nap végén, mint legurítani egy-két sört a kedvenc kocsmánkban a haverokkal? Aztán persze eljön a vizsgaidőszak ideje, és bepánikolnak a lányok, hogy már nem jön rájuk az addig ünneplősnek használt szoknya és blúz, vagy csak egyáltalán – hogy női szakzsargonnal éljek – elrongyolódtak a ruháik. Ilyenkor kell valamilyen életmentő taktika, hogy megmeneküljön a női lélek, ezért alakultak az online webshopok. Igen, felejtsük el a plázákat, és a tömegcikkeket forgalmazó ruhaüzleteket, mert ott csak olyat lehet kapni, amit minden második emberen is látni az utcán. Mivel a fiatal lányok amúgy is szeretnek egyediek lenni, ezért pont nekik jó ez az online vásárlás, mert ott sokkal különlegesebb darabokat lehet találni.

Ami viszont abszolút az online vásárlás mellett szól, hogy van egy olcsó női ruha webáruház, ahol mindenki megtalálja a saját stílusához megfelelőt. Az egyetemista barátaim szeretik az egyszerűséget, de azért szeretnek jól kinézni is, akár egy bálról, vagy egy kocsmai összejövetelről legyen szó, hiszen gondoljunk csak bele, hogy akár ott is ránk találhat a szerelem. Ha pedig pont akkor van rajtunk először a frissen érkezett ruha, akkor az az önbizalmunkon is hatalmasat dob. Szóval, ez egy újabb érv az online vásárlás javára, de ne feledjük el továbbra se az olcsóságot, ami az egyetemisták egyik vesszőparipája. Az élet előtt állnak, temérdek tervük van, szeretnének utazni, és arra bizony félre kell tenni, de mégse szeretnének rongyokban járni, vagy sokat költeni egy-egy új pulóverre vagy nadrágra.

Pont az egyik sörözés közben került szóba az Abutik, mert többen is vergődtünk, hogy hol vegyünk ruhát, de a plázákat nem csak a miliőjük miatt nem szeretjük, hanem elvből. Csak szippantják be a pénzt, az ott dolgozók mindig extrán nyúzottak, míg egy webshop esetében nem kell találkoznom az idegesítő eladókkal, és nem érzem azt, hogy olyan helyre folyik a pénzem, ahová nem szívesen adok. Az egyik barátnőm már egy ideje él az internetes lehetőséggel, és meg is mutatta, hogy eddig miket rendelt: szuper minőségű cuccokat. Van köztük elegánsabb, sportosabb, és hétköznapi egyaránt. Ha nem mondja, hogy online rendelte, akkor észre se veszem, mert semmiféle különbség nincs a bolti és aközött. Sőt, inkább megkímélt állapotban vannak az Abutik ruhái, mivel azokat nem próbálgatja fel több tucat vevő nap, mint nap, illetve nem fogdossák meg újra és újra, így a sérülések keletkezésének esélye is kisebb. Azt mondta, hogy mindig akkurátusan becsomagolva kapja kézhez, és van cserelehetőség, ha esetleg mégse lenne jó a méret. A honlapon egyébként van egy elég részletes mérettáblázat, de, ha ez se lenne elég, akkor van egy élő chat funkció a honlapon, vagy ügyfélszolgálat, úgyhogy, ha bármilyen kérdés felmerülne, akkor van hol kérdezni.

Az például meglepett, hogy a cég már 10 éve a piacon van, és még nem is hallottam róla, viszont ez számomra a garancia jele, mert egy cég csak akkor tud fennmaradni hosszabb távón, ha jól működik, és a termékei tartják azt a minőséget, amihez a vevők hozzászoknak.
Ezek után tényleg azt kell, hogy mondjam, hogy ilyen kvalitások fényében csak nyerni lehet az online vásárlással, és az sem elhanyagolható, hogy így több pénz marad sörre, a vásárlással eltöltött időt pedig inkább a barátokra tudjuk fordítani.