A kocsmából hazafelé hallottam a LordShopról

A minap vásárolni mentem. Nálam mindig nagy tortúra a bevásárlás, főleg, hogy nincs sok időm, mivel a gyerekek még picik és nem tudom túl sok időre a mamánál hagyni őket. A legnagyobb macera mindig a bababolt, mivel mindig rengetegen vannak és sokszor van hiány a termékekből.

Hazafelé nagyon siettem a vásárlásból és elfelejtettem vizet venni. Már nagyon szomjas voltam, így nem maradt más választásom, bementem a sarkon a kocsmába egy üveg vízért. Amíg vártam a pultnál hallottam, hogy két hölgy egy bizonyos LordShop nevű bababoltról beszélgetnek, ahonnan sok terméket szoktak rendelni.

Amint hazaértem meg is néztem ezt a bizonyos LordShop nevű weboldalt, ami történetesen egy bababolt. Gondoltam kicsit utána olvasgatok a dolgoknak, ha már úgyis jó bababoltot keresek. Megtudtam, hogy már 1995. óta beszállítója a cég a magyar piacnak. A cég export és import, kis- és nagykereskedelmi vállalkozás. Regisztráltam az oldalra, lett saját profilom, majd megnézegettem a termékeket is.

Rengeteg terméket találtam, amire szükségem van, olyanokat amiket egy szimpla baba boltban nem kapnék meg, ráadásul nagyon kedvező áron. Mindig vannak aktuális akciók, rengeteg termék kapható szettben és csomagajánlatok is vannak, amelyekre akár 10% kedvezmény is kapható.

LordShop

Amint elkezdtem böngészni a termékek között, azonnal elkezdtem megtölteni a kosaramat. Kerültek bele vitaminok, D-vitamin és C vitamin, valamint a gyerekeknek is gyermek vitaminok. Vettem még Colgate fogkeféket és fogkrémet is az egész családnak. Egy nagyobb pelenka csomagot is vásároltam, mivel abból sosem elég és így sokkal kedvezőbb az ára.

Remek dolog, hogy háztartási cikkeket is lehet kapni a LordShop weboldalon. Így vettem sampont, tusfürdőt és testápolót is, magunknak is és a kicsiknek is, plusz a fürdetéshez szükséges dolgokat. Vettem még női és férfi borotválkozáshoz szükséges termékeket, eldobható borotvát, cserélhető fejeket is és egészségügyi termékeket, fültisztító pálcikát, wc papírt, tamponokat és betéteket is.

Egyenlőre ennyi elég nekem most, mivel épp a vásárlásból értem haza, viszont legközelebb sokkal több dolgot kell majd vennem. Kapható még sok más termék is a weboldalon. Olyanok, mint a napozáshoz szükséges termékek, a szájmaszkok, a nedves törlőkendők, a nedves wc papír, a bababolt termékek, mint a ruházat, a papír és írószer, szappanok és kézmosók, sebtapaszok és ragtapaszok. Természetesen sok egyéb termék kapható még a honlapon.

Mivel a választék óriási, amellett, hogy jól vannak kategorizálva a termékek, van lehetőség szűrni is őket, például az áruk, a márkájuk vagy a népszerűségük szerint.

Nagy szerencsém van, hogy rátaláltam a LordShop oldalra, vagyis hogy éppen akkor szaladtam be a kocsmába és hallottam meg a két hölgy beszélgetését. Az is szerencsés, hogy mivel a LordShop egy webshop, így házhoz is tudják szállítani a termékeket és van lehetőség utánvéttel is fizetni. Sok vásárlói véleményt lehet olvasni a honlapon, és ha megérkezik a rendelésem, biztosan én magam is fogok írni egy jó véleményt a boltról.