Az egyetemi kocsmatúrákhoz kellettek pólók

Ahogy haladok előre az éveimet tekintve, rá kellett jönnöm, mennyit számít már az is, ha az ember három, négy évvel fiatalabb. Úgy értem, három évvel ezelőtt sokkal jobban bírtam dolgokat, mint most. Az igazán durva az, hogy érzem is, hogy változik a szervezetem tűrőképessége. Igen, itt most egészen konkrétan az alkoholra és a hajnalig tartó italozásra, bulizásokra gondolok. Biztos sokan tudják és sokan tapasztalták is, hogy az egyetemi éveknek szerves részét képezik a különböző események és a különféle ivós játékok. A húszas éveim elején (ami egyáltalán nem volt régen), semmi bajom nem volt soha. Nagyon jól bírtam az alkoholt, másnapos is csak nagyon ritkán voltam. Simán bejártam egy hajnali ötig tartó bulizás után is a reggel tízkor kezdődő előadásokra. De ahogy teltek az évek, azt vettem észre, hogy a kocsmázások utáni napok egyre nehezebbek lettek, és ilyenkor egyre többször fordult elő, hogy kihagytam egy-egy órát. Jelenleg a húszas éveim közepét taposom, és ez az állapot állandósult. Kicsit nehéz feldolgozni, hogy néhány év alatt mennyit tudnak változni a dolgok. Azt pedig még nehezebb felismerni, hogy bizony hiába vagyok fiatal, érzem, hogy öregszem.

Na de, visszatérve a jó évekre. Szakon belül gyakran rendeztünk mindenféle versenyeket, ezeket pedig természetesen összekötöttük kocsmatúrákkal. Öt csapatot állítottunk fel, a szerencsére bízva a dolgot. Hogy el tudjunk különülni csapatként, minden csapat póló nyomtatásra adta a fejét.

Póló nyomtatás során különféle technikákkal egyedi minták készíthetőek pólókra, pulcsikra, esetleg vászontáskákra is.

Az egyik csapattársamnak már volt tapasztalata egy vállalkozással, már rendelt tőlük pólót, ezért úgy döntött mind az öt csapat, hogy egyszerre, egy helyen csináltatjuk meg, mert úgy talán jobban megéri, de főleg azért szerettük volna így, hogy egy időben legyenek készen a felsők.

A honlapot végigböngészve találtunk „alkohol” kategóriát, nagy segítségünkre volt, mert a pólók alapötletét is innen vettük. Az alábbi felirattal kértük: „csak még egy sör, ígérem”. Ez egyfajta motivációt is nyújtott a csapatoknak, hiszen mindenki nyerni akart. A póló hátuljára pedig az egyetemünk, a csapatok és a saját neveink kerültek fel.

Mivel egyedi kéréssel szerettük volna feltuningolni a már elérhető pólót, ezért személyesen kellett felkeresnünk a lolmarkt egyik üzletét. Színeket tekintve is volt lehetőségünk választani, elég széles skálából, így minden csapat póló nyomtatása más-más színű anyaggal történt. Az országban több helyen is található üzletük, de mi értelemszerűen egy Pest megyei helyszínt választottunk.

De ha valaki nem szeretne semmi módosítást és a honlapon megtalálja a számára tökéletes mintával ellátott pólót, akkor nem kell személyesen intéznie a dolgot, mert a webshopon keresztül könnyen meg tudja rendelni.

A pólók még aznap elkészültek és nagyon jó áron sikerült megvásárolnunk őket. Emellett pedig hihetetlen jó fejek voltak az üzletben, elmondták, hogy mikre kell odafigyelni, hogy sokáig szép maradjon a minta a pólókon.