Szórakozás után komoly dolgokról is beszélgetünk a barátaimmal

Kéthavonta egyszer összegyűlik a kis baráti társaságom, csak mi fiúk vagyunk akkor, és némi vacsora és italozás közben megbeszéljük, hogy az elmúlt hetekben kivel mi történt. Ez egy kiváló kikapcsolódás mindenki számára, hiszen ekkor újra együtt vagyunk a régi csapattal, olyan, mintha újra tinik, huszonévesek lennénk, ez a mi esténk, ahol a régi sztorik és élmények előjönnek, és jókat nevetünk, hogy akkor mit hittünk annak, hogy jó szórakozás és most mi kapcsol ki minket. Nagy bulik voltak akkor még, nem is hittük, hogy ennyire meg tudunk szelídülni, hogyha egy nő, egy társ, illetve gyerekek lesznek az életünkben. Egy két társunk még mindig szingli, de azt mondja közel sem olyan jó már nélkülünk a szombat esti buli, mint jó pár éve volt. Most maradnak ezek a könnyedebb összejöveteleink, ahol most is az egyik barátom nagyon érdekes sztorit mesélt el.

A kedves menyasszonyával éppen fürdőszoba felújításban vannak és noha ő igyekezne kivenni a tervezgetésből, és a megvalósításból a részét, de hát sokat dolgozik, ezért a menyasszonya javarészt egyedül kénytelen ötletelni. Illetve eddig egyedül ötletel, hiszen, ahogy a barátom meséli a menyasszonya talált egy fantasztikus oldalt, ahol remek ötletekkel szolgálnak kezdő, és tanácstalan fürdőszoba felújítók számára. Ez az oldal a kezdetektől fogva hasznos tippeket tud adni, hiszen a különböző bejegyzéseik által, könnyebbé válnak a különböző munkafolyamatok és azon munkafolyamatok megtervezése. A barátomék teljes felújítást terveznek, terveztek erről is mesélt, miszerint az eddig megszokott helyen lévő kádat felváltják zuhanykabinra, és másik helyre helyezik át, ezáltal a mosdókagyló és a WC is helyet fog változtatni. Tehát minden más helyet kap majd, ez azt vonta maga után, hogy a vízvezetékeket és a villanyvezetékeket is cserélni kell, egyrészt a lakás adta életkorból adódóan, másrészt a helyváltoztatás miatt.
A barátom menyasszonya olyan hasznos tippeket talált ezen az oldalon, hogy miként éri meg, és milyen anyagokat érdemes most használni, műanyag vagy rézcsövek fussanak a falban. Majd miután döntöttek a barátaim, szerintem a legfontosabb lépésben is tudott az oldal segítséget nyújtani nekik. Hiszen a csempe kiválasztása tekinthető a fürdőszoba felújítás legsarkalatosabb pontjának, mivel azt ha olyan a csempe minősége és színe, amely időtálló, akkor vagy 20 évig fogják nézni, és fontos, hogy a fürdőben jól érezze magát az ember. Egy meghitt, kikapcsolódásra alkalmas helyiséget kell teremteni, mely kornak és divatnak is ellenáll.

A barátom azt mesélte, hogy ezen a remek oldalon nem csak nagyon hasznos, és jó tippekből álló bejegyzéseket találtak, melyeket egytől egyig megfogadtak, de az egyes munkafolyamatokat képekkel illusztrálták, a fürdőszobák képekkel ellátva még inkább szemléletesebbé teszik az írásokat. Nem kellett külön a keresőben rákeresniük, arra, hogy; fürdőszobák képek, mert ezen a remek oldalon minden illusztrálva van. Kezdve a csempéktől, melyek az aktuális trendeket vonultatják fel, de megtalálható olyan fürdőszoba képe is ezen a fantasztikus oldalon, amely a letisztultságot képviseli. Még abban is tud tanácsot, ötletet adni, hogy milyen legyen a fürdő elrendezése, hogy a praktikumot tudja szolgálni, valamint, abba is betekintést enged, milyen csempe lerakási technikák vannak, így a felújítónak annyira könnyű dolga van, hogy a mesterembereknek csak annyit mond, hogy diagonálban szeretné, hogy ha a csempéje le lenne rakva, és a mesterek már készítik is. Szuper lehetőség mindenkinek az oldal, mi pedig ezen sztori után, egy újabb régi történetet elevenítettünk fel.